WE-300: Bestormen

Net voor de helft van de maand mijn bijdrage aan WE-300. Klik hier voor de spelregels bij Plato. Dit is mijn invulling:

Ze laat hem niet meer binnen.
Toen hun relatie begon te verzuren begon het als een soort van machtsspelletje, je weet hoe dat kan gaan: kijken wie van de twee het langst volhoudt niet te antwoorden als de ander een WhatsApp heeft gestuurd, of hoe lang je het volhoudt niet terug te bellen. Vrouwen zouden daar volgens zijn vrienden minder goed in zijn, vrouwen zouden volgens hen na verloop van tijd weer als was in je handen worden wanneer je ze maar lang genoeg laat wachten. Zeiden ze.
Dat blijkt niet zo te zijn.
Eerder heeft hij geprobeerd haar te verrassen, door plotseling bij haar flat aan te bellen, eerst overdag en toen ook ’s nachts want dat wist hij zeker dat ze thuis was. Daarop zette ze haar deurbel uit. Het is hem ook al een paar keer gelukt naar binnen te glippen in het gebouw door achter iemand anders aan te sluipen en dan ineens voor haar deur te staan, maar ze doet de deur niet meer open. Ze heeft zelfs al een keer de politie gebeld, die hem toen onder enige dwang uit het gebouw zette.
Trut.
Maar nu heeft hij besloten dat het afgelopen is. Ze gaan elkaar zien. Punt. Hij komt in haar appartement, links- of rechtsom. Vanaf het dak van een flatgebouw aan de overkant van waar zij woont kijkt hij al de hele middag naar haar balkon. Ze is thuis, hij ziet haar af en toe door de woonkamer lopen en de balkondeuren staan open.

Als hij op haar balkon staat, dan moet ze hem wel binnenlaten. Dan kan ze niet onder hem uit.
Wat zou het zijn, hemelsbreed? Een paar meter? Moet te doen zijn. Hij is geen doetje, hij is sterk en zelfs atletisch.
Een lange aanloop dan maar, en dan…

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Bericht, Random writings, Schrijfsels, Word Exact 300 en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

15 reacties op WE-300: Bestormen

  1. marieclaire zegt:

    Dat stalken kan nog best spannend zijn. 🤣

  2. Luna Papilia zegt:

    Ik zie het helemaal voor me! Dank. Ik zal ook wat schrijven, WE-300 nog nooit van gehoord.

  3. Jokezelf zegt:

    Sowee, da’s een doordouwer! Wat een spannende WE300. Lukt het hem? Voor haar hoop ik dat hij mist en voor hem dat hij net op tijd door iemand bij zijn lurven wordt gegrepen.

  4. Pingback: WE 300: het woord van augustus | Plato Online

  5. Plato zegt:

    Het klinkt niet goed. Ik zie hem nu al met een langgerekt aaaaaaahhhhhhhh het balkon missen. Eigen schuld. Ze wilde niet en hij wist het.
    We zullen het wel nooit weten. Maar, Jackles, mocht je van plan zijn hem genade te schenken zodat hij wellicht met zijn oor aan een spijker blijft hangen, dan moet je het ons wel even vertellen hoor. Wij willen het heel graag weten.

  6. Geesje zegt:

    Oh een stalker die je nooit meer kwijt raakt, daar heb je hulptroepen bij nodig. Een knap geschreven WE300

  7. Ferrara zegt:

    Wat een aanhouder, maar winnen … dacht het niet.

  8. Nou als hij maar niet te pletter valt…
    Heel leuk geschreven Jackles!

  9. gewoonanneke zegt:

    Oeps nu maar hopen dat hij net een stap te ver wilde gaan en het niet lukte. Stalken is echt verschrikkelijk als dat gebeurt.

Plaats een reactie