XX. Zing

Piano_sIn Milo’s kleedkamer zat er iemand op hem te wachten die zich voorstelde als ‘musical director’ en hem vertelde wanneer hij waar moest zijn, bij welk kruisje op welke plaats in de studio hij moest gaan staan.
Nadat de man weer was verdwenen deed Milo de deur van de kleedkamer dicht. Hij rookte de rest van de joint die hij eerder had aangestoken, deed het licht uit en probeerde wat te slapen op de bank die in de ruimte stond.

Dezelfde dame van de productie als eerder kwam terug, nu met een cordon andere mensen. Niemand leek verbaasd dat ze hem slapend op de bank in een donkere kamer aantroffen. Iedereen was hartstikke vriendelijk tegen hem. Iemand deed zijn haar, een ander deed wat mascara op zijn wimpers en poederde zijn wangen. Toen hij in de spiegel keek zag hij een perfect plaatje van de jongen die Milo Morris zou moeten zijn.
Hij volgde de dame van de productie naar de vloer, maar niet voordat hij eerst nog had gevraagd of hij even naar de wc mocht, waar hij nog wat yayo naar binnen werkte om zijn zelfvertrouwen opnieuw een steuntje in de rug te geven.

Fletcher zat al achter de piano toen Milo uit de coulissen stapte. De zaal vol publiek begon te gillen en hij voelde zijn ego groeien, maar zijn hart krimpen. Hij had hier niets te zoeken. Hoe kon hij denken dat er ook maar een zuivere noot uit zijn strot zou komen?
Hij stond op het punt om tegen Fletcher te zeggen dat hij het maar alleen moest doen, maar iemand duwde hem naar het juiste kruisje op de vloer, fluisterde: “Succes!” en toen gingen de spotlights al aan.
Milo deed even zijn ogen dicht en haalde diep adem. En zong. Als een fucking engel.

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Milo Morris, Random writings, Schrijfsels en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s