XIII. Beroofd

pianokeysZijn neus bloedde. Eerst dacht Milo dat het van de coke kwam, maar toen hij er ruw met de rug van zijn hand langs veegde explodeerde er een hele Melkweg aan witte sterren voor zijn ogen van pijn. Het duurde even voordat hij niet meer bang was dat hij flauw zou vallen. Hij deed zijn ogen open en ontdekte dat hij buiten was, op straat. Hij lag op zijn rug op een trottoir. Het schemerde. Er floot een enkele vogel.
Milo slaagde erin op zijn benen te komen maar kon het niet helpen dat hij weer op zijn knieën zakte. Hij kotste tot hij het gevoel had dat hij zijn ingewanden uit zou spugen. Daarna huilde hij een hele tijd, hoewel hij geen notie had waarom. Uiteindelijk probeerde hij weer overeind te komen. Het lukte pas na een paar keer.
Op een gegeven moment stond hij ineens bij zijn eigen voordeur. Geen idee hoe hij daar was gekomen, maar hij was ongelofelijk opgelucht. Tot hij merkte dat hij zijn sleutels niet bij zich had. Andere jaszak. Broekzakken. Binnenzak. Nog eens. En nog eens.
Wel verdomme.
Hij had niets meer bij zich. Sleutels, gsm, papieren, geld – helemaal niets meer. Milo voelde hoe hij van boven tot onder begon te beven. Paniek vlamde in zijn binnenste. Hij deed zijn ogen dicht en ademde diep in. “Rustig aan,” mompelde hij tegen zichzelf, maar zijn stem klonk raar en vervormd. Toch zei hij het nog eens: “Rustig aan. Niks aan de hand. Rustig aan.” Het hielp niet. Zijn benen voelden als kauwgom en hij moest gaan zitten op de treden voor zijn voordeur. Na een tijdje merkte hij dat hij weer huilde. Milo’s handen gleden nog eens langs zijn jaszakken maar natuurlijk had hij ook zijn drugs niet meer. Verdomme. Hij was kapot.

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Milo Morris, Random writings, Schrijfsels. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s