Truc(k)je

truckJett Rebel is een Nederlandse artiest met een, niet alleen naar mijn mening, waanzinnig, je zou bijna zeggen ‘on-Nederlands’, talent. Zijn optredens zijn, wat hij ook doet of speelt, altijd een geweldig feest, en of je nou man of vrouw bent, je wordt meestal stiekem een beetje verliefd op hem als je hem ziet spelen, zo veel passie en plezier spat er van hem af.

Jett Rebels platenmaatschappij vindt dat ze hem lekker zichzelf laten zijn. Dat ze hem artistiek alle mogelijke vrijheid geven, omdat zijn talent dat verdient. En daarom stonden zij Jett Rebel toe een album te maken als het album dat hij nu heeft uitgebracht; Truck.

Jett zegt zelf erg te hebben genoten van het maken van dit album. Het zij hem gegund. Maar wat dit album vooral anders maakt dan zijn vorige is dit: hij slaat de plank wel heel erg mis. Truck is halfslachtig. Er is iets aanwezig, maar het “watch me not care!” overschreeuwt het potentieel. En het ergste is: het doet geen recht aan het talent van Jett Rebel.

Zijn platenmaatschappij (of zijn manager) (of beide!) had moeten zeggen: “Alles leuk en aardig, maar dit brengen we niet uit. Het is niet af en bovendien op geen enkele manier een vooruitgang op je vorige album.” Ze hadden moeten zeggen: “Dit is hem niet. Terug naar de tekentafel. Je hoeft geen tien te scoren, maar dit, Jett, is niet eens een voldoende.”

Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet teleurgesteld in Jett Rebel. Ik ben boos op de mensen die hem begeleiden. De mensen die hem zouden moeten beschermen tegen zichzelf en de buitenwereld. De mensen die hem beter zouden moeten maken dan hij durft te zijn. Want ze hebben hem met het op de markt brengen van Truck geweldig in de steek gelaten.

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Media, Muziek, Persoonlijk. Bookmark de permalink .

2 reacties op Truc(k)je

  1. Mack zegt:

    Het zou mij niet verbazen als hij gaat schilderen en op zijn vijftigste van het Hilton springt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s