Held

Gisteravond zat Jackles aan de buis gekluisterd. En dat mag redelijk miraculeus heten, want Jackles is niet zo’n televisiekijker. Maar wat de televisie bood was daadwerkelijk… wonderbaarlijk (en Jackles weet niet eens of dat wel het juiste woord is voor wat ze wil zeggen).

Er lag een Airbus A320 van American Airways in de Hudson.

Tuigje

Het bleek dat er waarschijnlijk vogels in de motoren terecht waren gekomen vlak na opstijgen van LaGuardia Airport, waarop de piloot ervoor koos zijn machine zo zacht mogelijk te laten landen in de rivier die New Jersey van Manhattan scheidt. Het toestel bleef heel, alle aan boord aanwezige mensen kwamen eruit en alle passagiers en crewleden werden binnen enkele minuten gered met toegesnelde watertaxi’s en veerboten.

Hoewel men op CNN uren achter elkaar dezelfde dingen bleef zeggen en bleef laten zien (Wolf Blitzer is echt een kampioen op dat gebied) kon Jackles de televisie maar niet uit zetten. Wat een wonderbaarlijke gebeurtenis! En meneer Chesley B. Sullenberger III (57) uit Danville, Californië: wat een held!

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Held

 1. minispace zegt:

  Wat nou held? Kon de landingsbaan niet eens vinden, pfff. Wat een prutser 😉

 2. Audrey zegt:

  Knap staaltje noodlanding !!

  Vind het erg goed dat hij zelf als laatste het toestel heeft verlaten nadat hij 2x is gaan controleren of echt iedereen er uit was.

  Hij is de held, maar ik denk dat er nog wel meer helden aan boord waren ….. dus ook even een schouderklopje voor iedereen die een ander geholpen heeft het vliegtuig veilig te verlaten !

 3. plato zegt:

  Wat een kwetsbaarheid dan ineens. Een paar vogels zijn al genoeg. Het bevestigt me trouwens wel wat in mijn vliegangst. Het moet nog de eerste keer worden dat ik met plezier in een vliegtuig stap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s