Fire

Fire Tijdens het luisteren naar het nieuws vanmorgen (in bed) hoorde Jackles dat George Double You de noodtoestand heeft uitgeroepen in Californië en dat hij zich spoorslags naar het rampgebied gaat begeven. Jackles is iemand die zich graag nog een uur ofzo blijft omdraaien nadat de wekker is gegaan maar Jackles’s ergernis was meteen zo groot dat een beetje dommelen er niet meer in zat.

George Double You pakt onmiddellijk zijn presidentiële vliegtuigje en trekt naar het gebied waar grote sterren en mensen die bulken van het geld uit hun huizen worden verdreven omdat het brandt. George Double You reageert alleen zo lekker accuraat op de bosbranden in Californië omdat het Californië is, en omdat er allerlei filmsterren wonen. Het is lekker high profile, Californië.

Als Mel Gibson en Barbra Streisand ‘op de vlucht’ moeten omdat hun stulpjes op affikken staan is dat natuurlijk véél belangrijker dan wanneer er een stelletje zwarte arme sloebers nog steeds geen leven heeft in New Orleans, omdat de Amerikaanse regering nog altijd niet voldoende interesse heeft. Laat ze lekker verrekken daar onder in NOLA (of ha, dat had George Double You al gedaan, ze laten verrekken!). California knows how to party!

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op Fire

 1. Plato zegt:

  Als het toch dierendag is, kun je er maar beter gebruik van maken. Nyx is mooi. Vroeger had ik een Cavia die ik Nix noemde, omdat ie wit was en Nix in het latijn sneeuw betekent. Omdat jouw Nyx zwart is, deed het me daar aan denken. Knuffelt Nyx ook terug? Want ook een Jackles wil wel eens een kopje hebben, toch?

 2. Plato zegt:

  Jackles, lees ik dat goed? Ben jij ECHT kwaad?

  Laat George toch…over niet al te lange tijd is hij van het toneel verdwenen.

 3. Plien zegt:

  en zo is dat! een mooi statement. Hij moet een double you draai om de oren hebben. Gaan die filmsterren toch gewoon naar hun andere huis (huizen)

 4. Nien zegt:

  Helemaal gelijk!! Het is van de zotten!! Leg het vuur maar aan zijn schenen (ook al voelt hij er waarschijnlijk niets van)

  Mooie ProtestWoW!!

 5. Jackles zegt:

  … en dan moet ik mijn ‘echte’ WoW nog schrijven…!

 6. Henriette zegt:

  Protesteren in een log geeft altijd zo’n lekker gevoel.

 7. Marloes zegt:

  Dit is er een van de bovenste plank! Geef hem van katoen Jackles!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s