Inhaalactie

Er waren al een tijdje geen updates meer bij Jackles en tot overmaat van ramp ontdekte Jackles dit weekend dat er ook nog problemen zijn bij de hosting van haar domein (www.jackles.com) (is nog steeds niet bereikbaar maar er wordt nu aan gewerkt!). Jackles wordt op die manier langzaam van de kaart geveegd en dat is niet iets wat Jackles leuk vindt of over haar kant laat gaan. Laten we daarom bij het begin beginnen: een update op web-streepje-log-punt-nl.

Dat er niet wordt geüpdatet (ik geloof dat dit daadwerkelijk de juiste spelling is, dramatisch genoeg!) betekent uiteraard niet dat er niets gebeurt. Agenda erbij… laatste update op 25 oktober, en dat nog niet eens in de privésfeer. Hoewel, als we hetgeen dat Jackles aankaartte in haar laatste post niet aanpakken is er over een tijdje geen privésfeer meer. Bij niemand. Daarom nogmaals een oproep:

Recycle. & hou gvd op met dat doelloze geconsumeer.

Is uiteraard gericht aan de verkeerde mensen – de mensen die hier komen zijn natuurlijk allen milieubewuste mensen die hun afval scheiden en apparaten die ze niet gebruiken ook daadwerkelijk uitzetten, en als ze zouden kunnen hadden ze allemaal een auto die op groenteafval loopt. Maar toch.

Goed. Een inhaalactie.

Donderdag 26 oktober…
’s Avonds gingen DJ Berend en Jackles eten bij restaurant Bij Wijze van Klijsen in Tilburg. In één woord fantastisch. Het eten is er excellent, de service professioneel en het leuke is dat de eigenaar meestal ook nog even een praatje komt maken aan tafel. Het is niet et goedkoopste restaurant in Tilburg maar bij mijn weten met afstand het beste!

Vrijdag 27 oktober…
… was Jackles met Nyx bij de dierenarts om haar te laten onderzoeken. Iets met darmen en wat daar uit komt, ik bespaar u de details. Nyx blijkt een gezond katje, maar er moesten de komende 10 dagen wel pilletjes in. Als Nyx dat had geweten was ze niet zo blij geweest toen we bij de dierenarts weggingen. De terugweg verliep in ieder geval behoorlijk kalm (op de heenweg is Jackles doofgemiauwd). Oh, aansluitend op het doktersbezoek besloot Jackles een foto van Nyx te maken voor u allen.

Dinsdag 31 oktober…
Hephaistion … was het Samhain, eh sorry, het woord Halloween zegt de meesten van u waarschijnlijk meer. Voor hen die het woord Samhain wel wat zegt: Gelukkig Nieuwjaar…

Jackles was met DJ Berend naar de filmlink bij het toneelstuk Alexander, wat betekent dat we de film van Oliver Stone nogmaals gingen zien. Gelukkig kent Jackles deze film nog helemaal niet (ahem)… afijn, het blijft genieten. Eh. Ik bedoel uiteraard: van de film. Enzo. (Maar alle goden. Hephaistion!) (Voor de twijfelaars: een piccie…)

Woensdag 1 november…
… trad George Michael op in Ahoy’ in Rotterdam. George Michael, waar sommigen van ons inmiddels al iets van 20 jaar op zaten te wachten! Om een lang verhaal kort te maken: de man stelde niet teleur. Gelukkig mogen Jackles en haar zus en zwager nog een X: op 14 november bezoeken we zijn concert in Antwerpen. Jippie! (Eigenlijk wilden we na dit concert ook nog naar de andere 2 concerten in Nederland, op 2 en 4 november, maar kostentechnisch was dat een minder sterk plan…!)

Vrijdag 3 november…
… kwamen Jackles’s ouders maar weer eens langs om te klussen in Jackles’s huis. Leve Jackles’s ouders! Pappie is geboren met 2 rechterhanden en dankzij hem hangt er nu weer een kamerthermostaat in de woonkamer, is de zolder grotendeels beplankt en staat er een mooi opbergrek in de schuur! Pappie en mammie (die met Jackles’s zus de hort op is geweest) zijn super.

En toen was het maandag 6 november en Jackles was weer aan het werk (oh, forgot to mention, Jackles had de laatste 3 dagen van de week vrij vorige week!). Bij binnenkomst besefte Jackles ineens dat ze een workshop moest geven aan nieuwe medewerkers, maar gelukkig ging dat van het leien dakje (phew!). En nu beseft Jackles dat de beloofde foto van Nyx niet op de server staat. Even geduld nog dus. Vanavond staat ie er!

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s