Badkamer (laatste kapittel)

Alle goden, soms zit het best wel niet mee op een dag. Vanmorgen moest Jackles een workshop geven op haar werk, maar vanmorgen was ook de morgen dat Bob de Bouwer (ja, hij weer!) zou komen om de verwarming in Jackles’s badkamer aan te sluiten. Dat was nog steeds niet gebeurd omdat Jackles het maar aan het uitstellen was (ja, ook Jackles stelt dingen uit! Meer dan u denkt…).

Afijn, extra bouten halen tussendoor want die bleken er niet te zijn & kat tevreden houden (die wilde steeds naar de bijkeuken om te zien wat daar was, want ze hoorde stemmen en ze is bijzonder nieuwsgierig) & koffie drinken (wat Jackles niet meer gewend is want sinds kort drinkt ze alleen nog thee, waarop Jackles dus helemaal hyper werd), maar de verwarming zit erin én hij doet het! Jippie. Net voordat het koud wordt is er een mogelijkheid de badkamer te verwarmen!

(Overigens kreeg Jackles net nog wel even een sms’je dat er nog gedokt moest worden voor deze laatste klus. Dat hebben we anders afgesproken. Jackles dokt geen cent. Kom op zeg!)

Nu is Jackles op haar werk, de workshop is goed verlopen (Jackles is altijd bang dat dingen in het honderd lopen als ze er niet is, wat uiteraard niet zo is…) & er is niet al te veel werk blijven liggen, gelukkig. Maar toch voelt Jackles zich een beetje opgejaagd. We laten de koffie maar weer eens voor wat het is!

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s