Moord en andere zaken

Toen Jackles afgelopen dinsdag terug kwam van de lunch was er een moord gepleegd. Op haar bureau. Met de radio.

Weh!

Ook Pippi Langkous was er kapot van. (De dader meldde zich overigens vol trots al binnen enkele minuten nadat Jackles terug was.) (Grr!)

Maar er was ook ander nieuws: Jackles heeft eindelijk plaats voor logés! Sinds gistermiddag wordt de plaats voor de verwarming in de voorkamer van Jackles’s huisje in beslag genomen door een slaapbankje:

Welterusten!

De eerste logé heeft er al geslapen (meteen gisteren) & het beviel prima. Wel moet worden opgemerkt dat de logé Jackles vanmorgen wakker kwam maken met de mededeling dat de koffie al klaar was en logé in kwestie al een uur aan het wachten was tot Jackles geneigd was uit de slaap te herrijzen, maar dat heeft vast niets te maken met de kwaliteit van het bankje. (Hoopt Jackles.)

Een laatste heuglijke mededeling: Jackles heeft vanavond voor het eerst de slofjes aan die haar zus & zwager meebrachten uit Griekenland een week of twee geleden. Zie de bewijsfoto:

Slofjes

Ze zijn lekker warm! (Een week of twee geleden kon Jackles zich niet eens voorstellen ooit weer slofjes aan te trekken! Maar u had het kunnen weten: Jackles heeft vakantie & plant niet het land te verlaten, waarop het weer een geweldige omslag vertoont… waarvan akte. Het is weer voor slofjes!)

Ta!

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Moord en andere zaken

 1. Audrey zegt:

  Fijn dat je date zo gezellig was. En het is mede up-to-you om er voor te zorgen dat de volgende date niet weer over 4 tot 5 jaar is….. .
  Fijn he, een zwembad(je) ter verkoeling. Bij ons staat ie ook. Vooral Amy is eigenlijk niet uit het zwembad weg te slaan. Bijkomend nadeel is dat papa en mama gezien worden als speelgoed cq klimtoestellen …… dus rustig in het zwembad liggen zoals jij is er bij ons niet bij…..
  Groetjes Audrey

 2. Whot zegt:

  Ik had geen gezellige date, geen zwembad in de tuin, er is geen kermis in de buurt en ik heb ook geen airco op het werk. Dus denk ik dat je het al met al nog niet zo slecht doet. 😉

 3. Marloes zegt:

  Ik geniet met volle teugen van de warmte. het geeft mij het recht om de boel de boel te laten en beslist niet te veel te doen.

 4. Marloes zegt:

  Is er een intekenlijst of mag iedereen vrijblijvend komen testen?
  Wie o wie was nu de dader?

 5. Audrey zegt:

  En wie is er weer de pineut ? Wuppie ….
  Moge hij in vrede rusten.
  Leuke sloffies….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s