WK-praatje

Dick Advocaat is het debâcle-Robben van het EK van twee jaar geleden nog niet vergeten. En ook de commotie eromheen niet. In de wedstrijd van Zuid-Korea tegen Togo wisselde hij ook, maar nu scoorde de invaller het winnende doelpunt. Waarop Advocaat: "Ik kan dus wél goed wisselen." Ja, Dickie. Rustig maar.

Verder was het spannend in Dortmund gisteravond, waar de eeuwigdurende voorspelling van Gary Lineker uitkwam: voetbal is dat er twee teams van elf man twee keer 45 minuten tegen elkaar spelen, en aan het einde winnen de Duitsers. De Duitsers wonnen daadwerkelijk aan het einde. Bitter voor de Polen, wel verdiend voor de Duitsers.

Uiteraard is Jackles Oranjesupporter, en daarnaast heeft ze warme gevoelens voor Duitsland, maar daar tussenin zit Engeland nog. Jackles droomde vannacht over het Engelse team. Ze verloren in die droom. Een huilende Michael Owen werd getroost door een bijna huilende David Beckham. Het leek erop dat ze van Nederland verloren, en dat is dan niet zo erg. Maar als ze vanavond van Trinidad en Tobago verliezen…

15.52 uur:
Against Paraguay [Rooney] was pictured on the big screen and the crowd went crazy so you can imagine how they’ll respond if he comes on if England are struggling. (James Pearce, BBC Sport)

Sorry maar ik ben nooit fan geweest van Wayne Rooney (om niet meteen te spreken over ‘een verschrikkelijke hekel’) & zie nog altijd niet hoe het kan dat hij als messias wordt gezien.

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s