Willem, Willem, overstroming!

Jackles had zojuist een kleine noodsituatie in nieuw aangelegde badkamer. Onder de wastafel, in alle haast aangesloten door Bob de Bouwers, zitten twee kraantjes, één voor warm en één voor koud water. Om dat water bij de kraan op de wastafel te krijgen heb je twee slangetjes, die van de kraantjes onder de wastafel naar de kraan bovenop de wastafel lopen.

Eerder vanavond, toen Jackles net onder de douche vandaan kwam, hoorde ze stromend water.
Hè? Ik had toch net de douche uit gezet…?
Ja. Het geluid van stromend water kwam dan ook van een andere kant dan de douche. Het kwam van de tegenover gelegen wastafel. En wel van eronder. Even beter kijken: slangetje van het warme water was van de leiding af gesprongen.

Heet water stroomde in hoeveelheden kraan-wijd-open uit de muur. Heet water, ja, zo heet dus dat Jackles bijkans haar fikken brandde om het kraantje dat eronder zit dicht te draaien. Het duurde overigens even voordat Jackles de tegenwoordigheid van geest had te verzinnen welk kraantje ze moest hebben, maar gelukkig duurde het dweilen langer dan dat er water had gestroomd.

Toch. Een mensch moet er toch niet aan denken dat dit gebeurt wanneer men van huis is. Of lekker in bed ligt te slapen (wat eigenlijk de bedoeling van Jackles was op dit uur). Nu stroomde er een minuut of 5 water met hoeveelheden kraan-wijd-open, maar als je een avondje weg bent of ’s nachts in bed ligt en er stroomt 6 úúr water met hoeveelheden kraan-wijd-open…

Oh by the gods. Laat ik maar gewoon vinden dat ik mazzel heb gehad dat ik erbij stond toen de minder goede werkzaamheden van Bob de Bouwer met de waterpomptang hun uitwerking hadden. Moet er niet aan denken wat ik had aangetroffen als het eerder vanmiddag was gebeurd, toen ik op mijn werk zat. By Apollo.

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Willem, Willem, overstroming!

 1. Marloes zegt:

  Geweldige acteur??
  *slik*

 2. Jackles zegt:

  Korreltje zout, Marloes… 😉

 3. Blauwe Beer zegt:

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! Moet je me nou zo laten schrikken??? Met in het voorprgramma Leonardo DeCappucino en Raf-paella? 😕

 4. Theo (die kale) zegt:

  Koop geen staatslot! Al je geluk heb je voor deze maand dus al verspeeld. 😉

 5. eric.s zegt:

  koop wel een staatslot! en laat dan de badkamer verbouwen door lui die wél weten wat ze doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s