Geen verbinding

Excuses voor het gebrek aan updates! Maar Jackles heeft een legitiem excuus. Vorige week heeft ze samen met haar vader elke dag staan klussen in haar nieuwe huis (gosh, het is ook nog eens ‘mijn’ huis! Ik heb het gekocht!) en ’s avonds was Jackles niet meer echt in de stemming om te loggen. En sinds zaterdag heeft Jackles geen internetverbinding meer.

Vrijdag kreeg Jackles een e-mail waarin haar provider haar excuses aanbood voor de late reactie op de adreswijziging, en waarin men beloofde dat de internetaansluiting op Jackles’ nieuwe adres per zaterdag 8 april rond zou zijn.

U mag eenmaal raden.

De belofte is nu dat de aansluiting per 15 april in orde is. Daar wacht Jackles maar even op. Ondertussen is het een beetje behelpen, en aangezien het ook weer niet netjes is om de hele dag te gaan zitten internetten op het werk gaat Jackles ook niet elke dag loggen. Maar een keertje mag vast wel. Zoals nu.

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

8 reacties op Geen verbinding

 1. minispace zegt:

  Un peu de benzine, een vuurtje en huppakee, opgelost πŸ˜‰

 2. Jackles zegt:

  Hahaha, breng me niet op ideeΓ«n!!! πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 3. Marloes zegt:

  Triest he, zelfs de kringloop komt al niet meer voor je 2e hands bank, behalve als hij op de stoep staat, dan willen ze hem ineens weer wel.

 4. Audrey zegt:

  Zover ik weet gaan de spullen die ze ophallen gesorteerd worden op wel of niet bruikbaar. En het bruikbare gaat naar de La Poubelle.
  Maar eh, wat voor leuke bruikbare dingetjes heb je nog ????
  Groetjes
  Audrey

 5. eric.s zegt:

  Jackles zou de meubels naar beneden moeten lazeren. Heeft eric ook gedaan. Van vier hoog. Wel een lift. Maar dit was veel leuker.

 6. Draakje zegt:

  Been there, done that. Ik kreeg bij de kringloop ook te horen dat ze het op kwamen halen, en daarbij zei ze ook nog eens dat ze het liefst niet zulke oude meubeltjes zouden willen hebben!!! πŸ˜•

  Mind you, ze waren 9 jaar oud.. Ik heb sommige spullen nog weten te verkopen, en de rest gratis op marktplaats.nl gezet. Dan moet je eens kijken hoe snel het weg is!

 7. Whot zegt:

  Het is ook altijd hetzelfde liedje met die internetproviders. Trieste bedrijven zijn het. Alleen met geld incasseren. Dat kunnen ze allemaal doorgaans als de beste. 😦

 8. Whot zegt:

  Van drie hoog naar beneden lijkt mij makkelijker als andersom. Maar het inderdaad raar, dat er maar zo weinig assistentie is op dit gebied. Nu kieperen velen het maar van het balkon, waardoor het waarschijnlijk alleen maar onbruikbaar wordt. En het geeft nog een troep ook, die je nog weer op moet gaan ruimen. En de afvalberg is al zo groot. Niet erg kringloop-minded dus. Dat marktplaats idee is inderdaad misschien nog wel het handigste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s