Hypotheekstuff (of: stuff je hypotheek!)

Toen Jackles een huis ging kopen nam ze voor de hypotheek onder meer contact op met deze hypotheekadviseur. En deze hypotheekadviseur was zo vriendelijk Jackles een bedrag (en een offerte voor dat bedrag) te beloven. Drie weken en een regiment telefoontjes later blijkt er van de offerte nog steeds niets te zien te zijn en, nog knapper, de hypotheekverstrekker gaat het gevraagde bedrag niet offreren. Omdat de hypotheekadviseur een foutje in de berekening heeft gemaakt.

Herhaling: De hypotheekverstrekker gaat het gevraagde bedrag niet offreren omdat de hypotheekadviseur een foutje in de berekening heeft gemaakt.

Over twee weken passeert de akte & Jackles heeft geen hypotheekofferte waar ze gelukkig mee is omdat de hypotheekadviseur zo vriendelijk was een foutje in de berekening te maken. En daar komen ze drie weken na de aanvraag nog eens achter.

Morgen spreekt Jackles met een Triple-A-bank. Oh ja, en Jackles geeft er op dit uur en zo’n twee weken voor het passeren van de akte geen f**k meer om of dat juist gespeld is of niet. Jackles hoopt alleen dat de bank wél aan haar verwachtingen gaat voldoen.

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hypotheekstuff (of: stuff je hypotheek!)

 1. minispace zegt:

  Lekker is dat ja …. succes ermee!

 2. Danniëlle zegt:

  Aaahrrr, wat een ellende! En ja, succes ermee!

 3. eric.s zegt:

  Tuig is het. Was de vast ‘onafhankelijke adviseur’ vergeten zijn provisie te berekenen? Ik weet één ding, en dat is als ik nog eens mocht doordraaien, er een dikke geldschuiver op de grens van Noord en Zuid Holland bovenaan m’n lijstje met ‘te vereffenen kwesties’ staat, en niet raar moet opkijken als er op een mistige dinsdagochtend plots een zeis zijn moddervette hypothecaire zekerheid doormidden klieft.

  En, hoe is het eignlijk afgelopen?

 4. Whot zegt:

  Daar ben je dan weer mooi klaar mee…. 😕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s