Texans do it better

Verontwaardiging? … nee, da’s te zwak voor wat Jackles voelt. Waarom heeft er nog geen hond gedacht aan impeachment van de huidige Amerikaanse president? De belachelijke beslissingen en bewijzen van incmopetentie stapelen zich al maanden op, en nu blijkt ook nog eens dat die domme eikel van een George Double You gewoon op de hoogte was van de ellende die Katrina zou gaan veroorzaken.

Het hoofd van National Hurricane Center, Max Mayfield, heeft letterlijk tegen George Double You gezegd dat hij zich zorgen maakte of de dammen rond New Orleans het wel zouden houden! Michael Brown van de FEMA, die de wind van voren kreeg na de ramp & onmiddelijk uit zijn functie werd geschopt, heeft Bush nota bene gewaarschuwd voor de grootte van de orkaan! En hij moet het veld ruimen, terwijl die ontzettende klojo, een ander woord heb ik er eenvoudig niet voor, die ontzettende klojo van een George W. Bush vrolijk volhield dat hij niet op de hoogte was van de ernst van de dreigende ramp, en dat “niemand had verwacht dat de dammen het zouden begeven”.

Ik heb geen woorden voor de mensen die het Witte Huis bevolken, ik heb geen woorden voor de Bush Administration, ik heb geen woorden voor de incompetentie en boeren stomheid van de huidige president van de VS. De ambtsperiode van dit zootje kan me niet kort genoeg duren. Vervloekt zij iedereen die op dit bij elkaar geraapte zootje ongeregeld heeft gestemd…!

Op CNN.com: Tapes: Bush warned before Katrina hit.
Op Nu.nl: Bush op de hoogte van naderende ramp Katrina.
Op BBC.co.uk: Video shows Bush Katrina warning.
Op Telegraaf.nl: Video toont dat Bush eerder van Katrina wist.

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Texans do it better

 1. Marloes zegt:

  I hear you brother… πŸ˜‰

 2. Marloes zegt:

  Tijd dat George bij Oprah op de bank plaatsneemt. Als ze een schrijver die liegt in een boek aan de nagel kan hangen dan is Double you een eitje. Die brengt zijn eigen spijker mee.

 3. Marco zegt:

  Een klein stukje in de krant en that’s it. Die gevaarlijke gek komt blijkbaar overal mee weg. Bah!

 4. Bertrand zegt:

  Gelukkig kunnen wij wij zeggen dat Terrie NIET!!! op die eikel heft gestemt πŸ˜›

 5. Whot zegt:

  Onlangs stond er een cartoontje in de krant met de volgende context. Aangezien Bush meer aandacht heeft voor alles met terrorisme ver weg maar niet voor rampen in eigen land, gaan ze de volgende grote orkaan gewoon Osama noemen πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s