Brokeback Mountain

Terwijl de dweilorkersten zich begonnen op te maken voor de zondag van ‘D’n Opstoet’ in de Kruikenstad zat Jackles samen met René in de bioscoop. U vraagt wanneer je om 11 uur in de ochtend op zondag naar de bioscoop gaat? Jackles kon het u niet vertellen toen ze opstond, en ook niet toen ze stond te wachten op de bus.

Na de cappuccino werd het al beter. De film maakte alles goed. (En dat ondanks dat Jackles verschrikkelijk heeft gehuild.)

Nee, Jackles gaat niet vertellen hoe het afliep, of precies waarom ze zo heeft gehuild. Wil alleen dit kwijt: wat bezielt mensen toch om de liefde van hun leven te laten lopen en hun verstand volgen in plaats van hun gevoel? Het zou een misdaad moeten heten. Ondanks dat de meesten op termijn toch wel worden gestraft, door het leven zelf, voor het maken van de onjuiste keuze.

Jackles kan regisseur Ang Lee wel zoenen. En Heath Ledger en Jake Gyllenhaal natuurlijk. (Oh. Jake Gyllenhaal.)

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Brokeback Mountain

 1. eric.s zegt:

  Ik vind het onzin. Feitelijk zeggen ze dat je maar beter alles in de doofpot kunt stoppen, omdat je anders tere zieltjes raakt.

 2. Jackles zegt:

  Nee, het kan immers al niet meer in de doofpot. Wel is het overbodig om nu alweer met nieuwe Abu Ghraib-foto’s en -filmpjes op de proppen te komen. En een beetje dom ook, in deze tijden van het ‘cartoonprotest’. Het gaat er niet om dat onze vrienden van het Amerikaanse Ministerie van Defensie zeggen dat we dit maar moeten verzwijgen, maar dat de Australische pers op zijn timing moet letten. En de timing zuigt een beetje.

 3. minispace zegt:

  U vraagt wanneer je om 11 uur in de ochtend op zondag naar de bioscoop gaat?

  Zodat je niet gezien werd natuurlijk … 😉

 4. Jackles zegt:

  Bijna goed… behalve dat er voor dat ongoddelijke tijdstip belachelijk veel mensen in de bioscoop zaten! (Die mij allemaal hardop hebben horen huilen… talk about embarrassing.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s