Barbecue

Ben net thuis van een etentje met wat vriendinnen in het enige barbecuerestaurant dat onze stad rijk is. Hartstikke gezellig! Binnenkort gaan we het bij één van ons nog eens dunnetjes over doen en ik heb er nu al zin in. Caroline, Suzanne, Mariëlle en Christa, het was helemaal goed vanavond!

Dan nog wat dingen uit het nieuws van vandaag (gisteren en eergisteren waren topdagen dus het kon alleen maar tegen vallen!):

Van CNN.com:
Bush said Thursday there would be changes in his Cabinet and senior White House staff, but said he had not yet started to think about it.
“I don’t know who they’ll be,” he said. “It’s inevitable. There’ll be some changes. It happens in every administration.”

Jackles begon al te hopen dat Rumsfeld het veld zou ruimen, maar dat zal wel niet.
Daar zetten we dan maar een voorspelling tegenover: Colin Powell (de enige in het rijtje die ik wél enigszins vertrouwde) zien we niet meer terug.

En nog een vraag die Jackles zich stelde vandaag: Is het heel erg als Arafat overlijdt? Israël heeft zijn troepen al in opperste staat van paraatheid gebracht omdat ze bang zijn dat de Palestijnen de dood van Arafat in de schoenen van Israël gaan schuiven. Hoezo doemdenken? Afijn…

Overigens. Een jaar of 4 geleden zei ik tegen iemand: Wel lullig. Er gebeurt in deze periode helemaal niets. Als we over 100 jaar een geschiedenisboek in zouden kunnen kijken, zouden we over onze tijd nix terug vinden. Onze tijd betekent in de wereldgeschiedenis geen zak.
Toen gebeurden 9 september 2001, de War on Terror, Gulf Wars II, Fortuyn, Van Gogh, twee X Bush. Damn. Onze tijd staat later wél in de geschiedenisboeken! Maar eigenlijk reken ik erop dat we tegen die tijd zien dat het ergens goed voor is geweest.

Advertenties

Over Jackles

Filosoferende fantast.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Barbecue

  1. Bertrand zegt:

    HOERA HOERA, ben zo trots op Terrie. Is uit eigen beweging gaan stemmen en natuurlijk op John Kerry.
    Nu maar hopen dat het een SWUSH BUSH wordt 😛

  2. minispace zegt:

    Wil je in het vervolg niet meer van zulke rare dingen zeggen dan ??? De gevolgen van je uitspraken zijn niet te overzien 😉

    Another fine mess you gotten us into !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s